Koncert med "Det Klassiske Kollektiv":

Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl. 19.30 - Gratis entre

Kom og hør næste generation af lovende musikere når "Det Klassiske Kollektiv" bestående af musikstuderende fra Syddansk Musikkonservatorium besøger Kristkirken. Koncerten vil byde på kammermusik i utraditionelle konstellationer.

Det Klassiske Kollektiv skriver selv:

"Det Klassiske Kollektiv er et musikerkollektiv skabt af studerende fra Syddansk

Musikkonservatorium i Esbjerg.

Som klassiske studerende på et lille konservatorium er vi en ret sammensat gruppe, der ikke altid passer til de traditionelle klassiske sammenspilsgrupperinger.

Men det betyder ikke, at vi ikke kan spille fantastisk kammermusik!

Vi arbejder meget med at arrangere for vores specifikke besætning, og spiller også nye kompositioner, både vores egne, og værker skrevet til os.

En stor del af vores fokus er på at skabe en kontekst for den musik, vi spiller.

Især når vi spiller for børn, gør vi os rigtig umage for at skabe en historie, der kan sætte musikken ind i en spændende ramme. Her drager vi særlig fordel af at have flere studerende fra Esbjergs pædagogiske brobyggger-linje i kollektivet.

I Det Klassiske Kollektiv fejrer vi sammenhængskraften i klassisk musik. Når vi mødes, fortolker og forstår musikken, musikere som publikum, er det både en hyldest til historien og en kollektivistisk kraft, der holder den klassiske musiktradition levende, konkret og vigtig."

"Nye Toner" i Kristkirken:

Søndag d. 15. oktober 2017, Gudstjeneste 10.30 & Koncert 15.00 - gratis entre

Kammerkoret "Nye Toner" under ledelse af Søren Johannsen vil denne søndag glæde med sang under højmessen og senere på eftermiddagen synge en koncert. Ved denne koncert vil koret bl.a. synge repertoire med den forestående reformation som omdrejningspunkt.

Orgelkoncert med Juliane Ilgner:

Søndag d. 22. oktober 2017, kl. 19.30 - Gratis entre

Som optakt til reformationsfejringen spiller Juliane Ilgner orgelkoncert i Kristkirken. På programmet er bl.a. Mendelssohns fantastiske orgelsonate over "Vater unser im Himmelreich" (Fadervor) samt værker af bl.a. Bruhns og Bach.

Til daglig er Juliane Ilgner organist i Sct. Nicolai Kirke, Aabenraa og korleder for Haderslev Domkirkes voksenkor, "Vor Frue Cantori".

Juliane Ilgner er født og opvokset i Tyskland og har studerede kirkemusik i Lübeck og København. Sideløbende med sine studier har Juliane arbejdet som korleder for mange kor. Hendes kærlighed til korarbejdet førte til videre studier i korledelse på Syddansk Musikkonservatorium, hvor hun sommeren 2017 opnåede endnu en kandidatgrad.

Juliane har deltaget i adskillige kurser med førende organister i Europa.

Som orgelsolist spiller Juliane hyppigt orgelkoncerter i Tyskland og Danmark, og hendes spil er blevet livetransmitteret på DR.

Juliane har vundet flere 1. priser i den tyske ungdomskonkurrence "Jugend musiziert" og modtog i 2013 Amager Musikfestivals Talentpris.

Allehelgensgudstjeneste

Den 5. november, kl. 16.00 danner Kristkirken rammen om en stemningsfuld Allehelgensgudstjeneste.

Sognepræst Michael Lerche Nygaard og Kirkens Kantori vil medvirke.

Koncert med Gunnertoft Gospel Singers

Den 28. januar 2018 kommer et af DK's bedste gospelkor GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS til Kristkirken Kolding og giver koncert.

Skynd dig ind og bestil din billet allerede nu