Familien Møberg - Ethiopien

Anders og Tine Møberg rejste med deres fire børn, Liv, Storm, Ruben og Vicki fra her i Kristkirken for at arbejde i Mekane Yesus Kirken i Etiopien. Tine er sygeplejerske, og Anders er præst.

Parret går nu på sprogskole for at lære amharisk, og efter sprogskolen skal Anders arbejde som teologisk rådgiver i kirkens ungdomsarbejde.

Det siger sig selv at det ikke er nemt og ligetil at rykke en familie op med rode og placere den i Etiopien. Men det slår os tit, at vi har ufattelig meget at glæde os over. Gud viser veje og åbner døre og sørger for os i stort og småt. Vi oplever en ny kultur, som er både spændende og fremmed. Vi forsøger at forstå det, vi oplever, og tager imod hjælp fra alle mulige, som kommer på vores vej, fortæller Tine og Anders, som er taknemmelige for tilknytningen til Kristkirken og opbakningen fra menigheden.

"Kæmpe tak til alle jer, som beder for os! Det varmer og er helt uundværligt.”

Læs mere på Familien Møbergs blog: http://ababa.dk

Venskabsmenigheden i Egypten, Mishta

Kristkirken har en venskabsmenighed i Mishta ca. 420 km syd for Cairo, i den fattige del af Egypten. Kirken er fra 1883 og blev bygget af Skotske Presbyterianske missionærer. Menigheden består af 80 familier. Til kirken er knyttet 5 ældste, 5 diakoner og 25 frivillige.

Kirken bygger et menighedshus med plads til kirkelige fester, sundhedsklinik, børnehave, undervisningslokale og træningscenter for evangelister. To etager er næsten færdige. Kirken arbejder indenfor tre hovedområder: Evangelisation, undervisning og diakoni.

Vi deler forbønsemner og opmuntringer med menigheden. Har du lyst at vide mere og være med til at bede for menigheden så kontakt Edel Hansen på ed.jp.hansen@gmail.com