Juniorklubben

I Juniorklubben vil vi gerne give børnene fortrolighed med sognekirken og
kristendommen gennem sjove oplevelser, aktiviteter og bibelfortælling. Kristkirkens juniorklub er for alle 10-14-årige.
Vi mødes, hører en lille andagt, får en forfriskning og laver forskellige aktiviteter sammen.
Det er gratis at være med i klubben.

Klubben mødes hver tirsdag kl. 18.30-20.00 i kælderen på
Haderslevvej 38, 6000 Kolding, medmindre der står andet i programmet.

I klubben kan du bl.a. møde Dorthe.

Teenklub

Hvis du går i 6. - 10. klasse, kan du være med i Teenklubben.

Vi mødes i præsteboligen på Lykkegårdsvej 40 hver tirsdag kl. 19 - 21, hvis ikke andet er nævnt i programmet. Find programmet her.

RETTELSE til 9/1: Vi deltager i Evangelisk Alliances Bedeuge, hvor programmet tirsdag aften foregår på ”de unges præmisser”. Arrangementet finder sted i Bethel på Tøndervej 5, men vi mødes stadig på Lykkegårdsvej 40 kl. 19.00 og går samlet ned til Bethel. Aftenen slutter i Bethel omkring kl. 21.00.

Kontakt gerne Sognepræst Jan Holm Mortensen: 7550 3379 for mere information, eller se mere på kirkens Facebookside.