Tro & Liv

Tro & Liv er et netværk af bibelstudiegrupper ved Kristkirken. Vi mødes i grupperne ca. hver 3. uge. Tro & Liv er for alle, der gerne vil lære mere om kristen tro og kristent liv. Studiegrupperne er på 6-8 personer. Fællesskabet er hyggeligt og afslappet, med god tid til at snakke med hinanden. Bøn, sang og fordybelse har også en naturlig plads.

Tro & Liv-grupperne har bl.a. hentet inspiration fra www.smaagrupper.dk, hvor der arbejdes med målsætninger og fremgangsmåder i en bibelstudiegruppe.

Hvis du har lyst til at være med i en Tro & Liv-gruppe, er du velkommen til at kontakte sognepræst Michael Lerche Nygaard

Besøgstjenesten

Ældre, der ønsker en besøgsven, kan henvende sig til sognemedhjælper Dorthe Kock.

Der er mange ældre, der gerne vil have besøg. Derfor er du også meget velkommen til at kontakte sognemedhjælperkontoret,
hvis du ønsker at melde dig som besøgsven.

Kristkirkens menighedsfællesskab

• er et initiativ du kan være med til at præge
• prioriterer kendskab til Gud og hinanden højt
• inspirerer til livet med Gud