Børn i kirken

KIRKENS FREMTID – MEN OGSÅ KIRKENS NUTID

Det er nemt at tage sine børn med i Kristkirken. Her er plads til leg og udfoldelse, også under søndagsgudstjenesten, hvor der er særskilt program for børnene under prædikenen.

Man har hørt så tit, at børnene er kirkens fremtid. I Kristkirkens sogn lægger vi vægt på, at de også er kirkens nutid. Børnene hører med i menigheden, på linje med voksne og ældre. Derfor er flere af sognekirkens tilbagevendende arrangementer rettet til børn, og under gudstjenesten om søndagen er der også tænkt på de yngste, så de kan være med sammen med os andre.

Legestue, Ulvetime og klubber for børn er andre tilbud, der i ugens løb er rettet til børn og børnefamilier.  Du er velkommen til at kontakte sognepræsterne eller vores sognemedhjælper på børneområdet Jytte Aagaard, hvis du vil høre mere om sognets mange tilbud til børn og børnefamilier.